Nixbero är ett företag med målet att vi ska få ett fosilfritt samhälle och större frihet för varje hushåll.
Vi tillhandahåller och installerar på begäran bla Solceller, Biogasanläggningar och fliseldningsanläggningar för hemhushåll, lantbruk och industri.
Tveka inte med att höra med oss om eventuella funderingar på hur du ska få bästa möjligheterna att spara/tjäna pengar och samtidigt göra något konkret åt miljöproblemet.

Vi tycker om utmaningar som att skräddasy just en anläggning anpassad efter just ert specifika behov & önskemål!

 

Vi närmar oss en tid där fokuset på miljön blir allt mer viktig, det resulterar i att andra ”miljöbelastande” energikällor blir dyrare. Därför är det viktigt att vara förberedd inför nya tider & undvika ekonomiska besvär.

Just nu är det fördelaktigt att investera i egna solceller, Då staten subventionerar en betydande del av anläggningen både för företag & privatperson (30% av totalkostnaden för anläggningen).

Dessutom får man skattereduktion för överskottsel som matas in på nätet, i nuläget 60 öre/kWh. Samt beroende på vad för avtal du tecknar får du betalt för elen du säljer.

Vi på Nixbero har som mål att alla ska kunna ta kontroll över sin energianvändning & vara oberoende på energi inom en snar framtid.
Tekniken finns tillgänglig, som vanligt är det också en kostnadsfråga. Därför ser vi till att anläggningarna är uppgraderingsbara för ändrade framtida behov.

                                                                                 Kontakta oss för kostnadsfri offert!
                                                                                                     Nixbero AB
                                                                                                  044 – 24 55 55
                                                                                           Christoffer@nixbero.se